Comencen els campionats per equips a la demarcació

Comencen els campionats per equips a la demarcació

Segons Informa Tribuna Ganxona El passat cap de setmana, com és habitual cada any després de festes, van iniciar-se les competicions d´escacs a nivell d´equips. Enguany el primer equip Guixolenc juga a Preferent Catalana, el filial a Primera Provincial, després de l´ascens de la temporada passada, i el tercer equip a Tercera Provincial. En la primera jornada, primera victòria per l´A i el C, derrota de novell pel B.

GUIXOLENC  “A”,    6.5   – DOTZE  CASTELLS  “A”,    3.5
El passat diumenge va començar el Campionat de Catalunya per equips. Enguany, sembla que l´equip ganxó pot aspirar a jugar el “play off” d’ascens, ja que a la categoria només hi ha un únic  equip que gairebé segur superarà el Guixolenc, el  Banyoles i dos equips que ho posaran  difícil, el  Cassà  i el Palafrugell. El Dotze Castells és el mateix equip de sempre i ja fa temps que no pot guanyar els ganxons. Els punts els van fer en Juan Sánchez, en Jordi Ribera, en Josep Antoni González, en Francesc  Estévez i l’Albert Sureda guanyant i en Joaquim Fons, en Nicolás Lecha i  en Jordi Bigas fent taules.

BLANES  “A”,    6   –  GUIXOLENC  “B”,   2

A Primera Provincial no serà tan fàcil com l´any passat i l´equip tindrà molta feina per conservar la categoria assol•lida l’any passat. De moment, el Blanes, que ja ens va guanyar l’any passat, reforçat amb quatre primers taulers, un d’ells Mestre Federació, jugant amb set ha guanyat fàcil. Els punts els van fer en Francesc Pastó guanyant en no presentar-se el jugador contrari i l’Adrià  Borràs i en Manel Romera fen taules amb jugadors molt superiors a ells.

SANTA  EUGÈNIA  “E”,    0    GUIXOLENC  “C”,    4
Enguany, enlloc de fer un equip de sub12, el club s´ha estimat més fer un equip a Tercera, així l´acompanyant dels “nanos” també pot jugar. Encara que sembli que els nens que van jugar són uns cracs, el cert és que no van haver de jugar ja que el Santa Eugènia no va presentar equip.  Els convocats van ser Michel Alcaide, sub-14, Sergi Navarro i Laia Conchillo, sub12 i Pau Navarro, sub10. Aquests jugadors també van començar, dissabte a Girona, el Campionat de Catalunya d’Edats, fase prèvia i van jugar les dues primeres rondes. El Guixolenc hi participa amb dotze jugadors entre sub8 i sub14.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.