Un gol fantasma posa fi a la bona dinàmica del Guíxols

Segons Informa El Punt Avui El Guíxols va veure tallada la seva bona dinàmica de resultats a conseqüència d’un gol fantasma que va pujar en el marcador quan l’esfèrica no va traspassar la línia de la porteria. El partit va tenir dues parts clarament diferenciades. En la primera meitat, els jugadors de Ramón Monràs van dominar l’enfrontament. Ja en el minut 11′, Peque va aprofitar una centrada i va superar Álvaro de manera contundent. Amb avantatge en el resultat, els de Sant Feliu van controlar el rival i no van patir en excés per mantenir la pilota lluny de la porteria de Sergi Andrés. En la segona part, però, l’Horta va sortir al camp amb l’intenció de manar i tenir les millors ocasions de gol. Ho van aconseguir, ja que en el 69′, gràcies a José Javier, va empatar el partit. En temps afegit, tot i les queixes dels ganxons, el col·legiat va fer pujar el gol fantasma després d’una rematada, altre cop de José Javier, establint el 2-1 definitiu.