Autobusos per veure l´adéu de Johan Cruyff amb la selecció catalana

Autobusos per veure l´adéu de Johan Cruyff amb la selecció catalana

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper  dimecres, 2 de gener, la selecció catalana de futbol s’enfrontarà a la selecció de Nigèria, una de les que té més tradició i potencial en el continent africà,  en el tradicional partit nadalenc del combinat nacional. Nigèria ha guanyat 2 Copes d’Àfrica  i ha participat en 4 de les 5 darreres edicions de la fase final de la Copa del Món.

Enguany una de les novetats més interessants és que el matx, per primer cop, es disputarà a l’estadi Cornellà – El Prat, feu de l’equip català Real Club Deportiu Espanyol. Un altre al•licient de l’esdeveniment és que serà el darrer partit de Johan Cruyff com a entrenador de la nostra selecció i, per tant, serà també el seu comiat. Com a anècdota, el nostre equip lluirà el nou equipament dissenyat gratuïtament per Custo Dalmau i que ha aixecat certes crítiques.
Com cada any, seran les JERC Guíxols i del Baix Empordà qui organitzen l´autocar per anar a donar suport als nostres jugadors. En principi, el preu de l’entrada més l’autocar és de 17€  amb sortida de l’estació d’autobusos a les 4 de la tarda.
Per a reserves o més informació, truqueu al 650 56 92 00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.