Caravana cap al Miniestadi

Caravana cap al Miniestadi

Segons Informa El Punt Avui Les caravanes cap al Miniestadi comencen a ser una tradició per als aficionats del Girona. Passada la febre que hi va haver en el club sobretot fa dues temporades –es van organitzar desplaçaments a Vila-real, a Elx, a Osca, i fins i tot es van atrevir a fer-ne un per anar i tornar de Huelva en autocar–, dissabte hi torna a haver una cita, tot i que no és organitzada directament pel Girona, sinó per col·lectius d’aficionats. I tot i que difícilment s’acostarà a les xifres dels precedents al Mini –es van vorejar el miler de seguidors la primera temporada, i els 1.500 la següent–, teòricament hauria de tenir una bona resposta de l’afició. Amb l’equip en plena forma, en zona d’ascens a primera divisió, hi ha molts al·licients per anar a veure l’equip a Barcelona. L’hora del partit –les 4 de la tarda– tampoc sembla cap entrebanc, ni de bon tros.

La iniciativa és de l’associació de voluntaris del Girona, la penya Immortal i la penya Guíxols-Costa Brava, que s’han organitzat i coordinat en veure que el club no organitzava el viatge. Aquesta vegada els preus no són tan econòmics com en les dues anteriors visites, en què per 5 euros els aficionats tenien l’entrada i el viatge. Ara tot plegat val 15 euros, que continua sent força més assequible que el que valdria anar i tornar de Barcelona en transport públic i comprar l’entrada.

Les facilitats del Barça

Els organitzadors estan satisfets amb el preu de les entrades que han aconseguit. El Barça els havia fixat en 6 euros per entrada, però després que el Girona hi hagi contactat, les ha rebaixat fins a 4 euros. Sense cap limitació per aconseguir entrades, les dues penyes i l’associació de voluntaris tenen assegurats un parell d’autocars, i esperen que la resposta s’accentuï entre avui i demà. A més de les seus de cada organitzador, els interessats a inscriure’s ho poden fer també a les oficines del club a Montilivi. Els autocars sortiran de Montilivi –els que organitza la Penya Guíxols ho faran des de Sant Feliu– a les 10 del matí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.