Tota la jornada del bàsquet ganxó 1/2

Segons Informa Tribuna Ganxona Els resultats del cap de setmana basquetbolístic a Sant Feliu, des de sènior fins a júniors.

SÈNIOR MASCULÍ
CBSF, 78 –  CB Sant Gregori, 56
Victòria i molt bon partit del nostre equip en el que podem dir va ser el millor partit jugat fins el moment pels ganxons. El Sant Feliu va sortir molt concentrat des de l´inici i la bona intensitat en defensa els va permetre agafar un avantatge en el primer quart de 9 punts -20 a 11-. En el segon període el Sant Feliu no va baixar el ritme de partit i va seguir fent una bona defensa i un bon joc d´atac que els permetia arribar al descans amb un còmode 35 a 21. Després del descans els nostres jugadors van seguir lluitant en defensa i jugant com a equip en atac aconseguint ampliar les avantatges en el marcador davant la impotència del Sant Gregori, que no sabia com parar l´efectivitat en d´atac i la bona defensa. Al final d´aquest tercer període el Sant Feliu ja tenia la victòria ben encarrilada amb un clar 58 a 34. El quart període el nostre equip va afluixar la intensitat en defensa i això va permetre que el rival aconseguís més punts i que la victòria al final del partit no fos tant àmplia. A destacar la bona feina de tot l´equip en aquest partit i l´ajuda dels jugadors sots21 i sots25, que van suplir perfectament les baixes de jugadors de l’equip sènior. Esperem que l´equip agafi confiança i tranquil•litat després d´aquesta victòria que trenca una mala ratxa de derrotes seguides.9 faltes personals. Eliminat: Juli. 7/12 en tirs lliures. 11 triples: 6 Guillem, 2 Narcis, 1 Juli, 1 Jose i 1 Rubio.
Anotadors: Paco (0), Pol (8), Rubio (6), Jose (7), Alex (2), Guillem (20), David Saez (6), Juli (5), Lluis Feliu (1), David Illescas (0), Aitor (15) i Narcis (8)