La Penya Guíxols-Costa Brava organitza un desplaçament al Miniestadi

La Penya Guíxols-Costa Brava organitza un desplaçament al Miniestadi

Segons Informa Tribuna Ganxona Ja fa un parell d´anys que els gironistes tenen el costum d´envair la capital cada cop que el seu estimat Girona va al Mini-estadi. Aquest any no serà una excepció -“l´any que ve envairem el Camp Nou”, diuen- i des de la Penya estan preparant un desplaçament que esperen que sigui un èxit i serveixi per esperonar a aconseguir els  tres punts al Girona. Les inscripcions pel viatge, que sortirà de l´estació de busos de Sant Feliu, estan obertes.

El preu serà de 10 euros pels socis de la Penya i 15 pels no socis i dóna dret al desplaçament d´anada i tornada, l´entrada al Miniestadi i el deure d´animar el Girona.

Queda pendent de confirmació el dia i l´hora del partit, que serà el cap de setmana del 22 i 23 de desembre. Està previst que es sortirà amb suficient antel·lació per poder donar un vol per la ciutat abans del partit.

Els fulls d´inscripció els podreu trobar a la seu social, de la Penya, la Cafeteria Bon Dia del c/ Sta Teresa, 53. Per tal de donar les màximes facilitats possibles, als partits que queden a casa abans del desplaçament, la penya estarà al lloc habitual a Gol Nord, on també us podreu inscriure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.