Cap de setmana de trial a Sant Feliu

Cap de setmana de trial a Sant Feliu

Segons Informa Tribuna Ganxona Aquest cap de setmana – 1 i 2 de desembre – tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d´Aro i Solius el Trial Clàssic Costa Brava, que tindrà una durada de dos dies i que serà vàlid per a la Copa Catalana de Trial Clàssic de llarga durada de la Federació Catalana de Motociclisme.

Per a aquesta edició es mantindrà el mateix plantejament de l’any anterior, el d’apropar el trial a la població i la seva gent, amb la sortida al Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols.
Els 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2012 volen recuperar part del recorregut dels mítics Tres Dies de la Costa Brava, amb orígens que es traslladen al I Trial Costa Brava 72, que s’organitzava per primer cop a Sant Feliu de Guíxols l’any 1972 a càrrec del “Moto Club Tres per Hora”. En aquest moment s’iniciava una etapa gloriosa a nivell trialer a la demarcació de Girona amb una trajectòria en posteriors anys, de trials, organitzats les tardes dels dissabtes, a indrets com les Gavarres, la riera de Calonge, Romanyà, Solius, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, tots ells racons de la Costa Brava.
Puntuable per la Copa Catalana de Trial de Clàssiques de Llarga Durada 2012 en totes les seves categories: CLÀSSICS, PRE-65, PRE-72, PRE-80, TRIALERS i EXPERTS.
Dins la filosofia de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques, practicar el Trial i el motoexcursionisme i gaudir del nostre esport amb els companys , tot això compartint la naturalesa, i l’entorn, s’ha dissenyat un circuit on gaudir tant de la moto com dels paisatges, que combina camins trialers amb pistes forestals, tot passant per llocs d’interès del massís d’Ardenya-Cadiretes, que té la consideració de P.E.I.N. Per això es molt important que tant els pilots com els seguidors (acreditats) segueixin el recorregut marcat per l’organització i que tots siguem respectuosos amb l’entorn.
La sortida, inscripcions parc tancat i aparcament estaran centralitzats en el Passeig Marítim. El recorregut a una volta de 25 Km amb 20 zones diàries amb un punt per fer el repostatge i avituallament.

RECOMANACIONS SEGUIMENT 2 DIES TRIAL
Segons condicions del Departament de  Medi Ambient de la Generalitat, degut a què  gran part del recorregut es fa dins el PEIN Gavarres-Ardenya amb un permís exclusiu per a la prova que implica la prohibició de seguir el recorregut fora de carrers, carreteres o pistes forestals a qualsevol vehicle no acreditat per l´organització, – és a dir, que per poder circular pels corriols i camins, si no ets participant o membre de l´organització, has de sol.licitar a la sortida el dorsal de seguidor, que s´atorgarà únicament a motos de trial – podent ser objecte de sanció per part de les autoritats qualsevol persona que no estigui acreditada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.