3A CATALANA El millor, el resultat VILARTAGUES C.F., 2 – OBISPADO C.F., 1

3A CATALANA El millor, el resultat VILARTAGUES C.F., 2 – OBISPADO C.F., 1

Segons Informa Tribuna Ganxona El partit que es va disputat sota una intensa pluja feina molt difícil la pràctica del futbol. Tot i així el Vilartagues C.F. va saber aprofitar les oportunitats que va tenir i es va endur la victòria.

En una primera part sense cap ocasió de gol per ambdos equips i amb un únic fet remarcable que va ser l´expulsió d´un jugador visitant en el minut 41 per doble tarjeta groga que semblava aplanar el camí cap a la víctoria pels de Sant Feliu.

A la segona part, i amb un home més, els ganxons van intentar avançar-se al marcador però fou l´equip blanenc que, en un mal rebuig de la defensa local, va marcar el primer gol de l´enfrontament mitjançant Codina (56´). A partir d´aquí el Vilartagues es va llançar definitivament a l´atac i, tant sols dos minuts més tard, Guerrero feia el gol de l´empat (58´).

D´aquí i fins al final del partit, els locals van buscar el gol de la víctoria, i aquest arribaria en l´última jugada del temps reglamentari quan Dídac rematava a la xarxa una gran assistència de l´ Albert Martí.

El proper dissabte dia 24, el Vilartagues c.f. es desplaçarà fins a Sils per enfrontar-se al Silenc Ath. a les 17´30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.