1a CATALANA Sense gol no hi ha opcions U.E.AVIÀ, 2 – A.D.GUÍXOLS, 0

Segons Informa Tribuna Ganxona Nova derrota del Guíxols, que no acaba de sortir de la zona de descens, en aquesta ocasió a camp de l´actual líder de la competició, l´Avià. La manca de gol va marcar una jornada més l´esdevenir de l´equip ganxó, que s´ancora a la zona baixa

El Guíxols sembla condemnat a perdre els partits amb el mateix guió. L´equip de Ramon Monràs no s´ha mostrat inferior a cap rival, però la falta d´encert en atac i errors puntuals en defensa no li permeten obtenir punts. Dissabte va perdre al camp del líder invicte de la categoria, l´Avià.
Al minut 8, una triangulació de l´equip local va acabar amb una passada a Viladamat que, en fora de joc, va marcar l´1-0. El Guíxols va reaccionar i Carlos Gómez va fer intervenir el porter Coll amb una bona rematada. Pau Sala també va fer lluir Coll al límit del descans. A la segona part, l´equip ganxó va augmentar la presència en atac i, de nou, Pau Sala va ser el jugador més actiu amb un parell d´arribades a la porteria. Amb el Guíxols llançat a l´atac, l´Avià va aprofitar un contraatac per marcar el 2-0 a través d´Uri. El Guíxols no té sort de cara a porteria.