La jornada del cap de setmana passat

Segons Informa Tribuna Ganxona Us reproduïm les cròniques que ens han fet arribar des del Club Bàsquet Sant Feliu, dels partits jugats el passat cap de setmana.

SOTS 25
C.B. SANT FELIU, 65 –  CESET, 61
Gran partit en què es veien les cares el tercer i quart classificat, amb només una derrota cadascun en el seu caseller. En el primer quart l´equip de Sant Feliu sortir molt seriós tant en defensa com en atac, trasbalsant del tot l´equip rival. Semblava que seria un partit no gaire difícil després de veure com el marcador reflectia un 17-9 a favor dels de Sant Feliu. Però l´equip de Santa Eugènia en el segon quart va demostrar el perquè del seu tercer lloc en la classificació i no va permetre que l´equip de Sant Feliu anotés fins al minut 7 del segon quart, arribant al descans amb un marcador de 29-23 a favor del Sant Feliu. El tercer i últim quart va ser un intercanvi de cops en atac sent els parcials de 18-18 en el tercer quart i de 18-20 en el quart. L´equip de Sant Feliu va saber jugar els últims minut amb tranquil•litat i així aguantar l´avantatge de 4 punts. Ara el sub-25 es posa en tercera posició empatat a victòries amb el segon. Aquest dissabte a pel Fontajau i la cinquena victòria de la temporada.

SOTS 21
C.B. SANT FELIU, 70 –  CB Palafolls, 50
El partit es presentava a priori favorable als ganxons, situats al capdamunt de la classificació  i venint de superar un partit molt complicat. El Palafolls, per contra, havia perdut tots els partits disputats. Tot i això, els locals estaven molt conscienciats que no es pot cometre cap error en una lliga tan competitiva. El partit va començar amb un lleu domini per part dels ganxons. Passats els primers cinc minuts de joc, el Sant Feliu va pujar una marxa i va iniciar la seva avançada fins arribar a distanciar-se de 10 punts. El període va acabar amb un resultat de 23 a 13. El segon període va seguir la mateixa tònica, primers cinc minuts de tempteig i segona meitat d´ascens imparable, fent en cinc minuts 17 punts dels 23 anotats (73,9%). El partit va arribar a l’equador amb un resultat de 46 a 27, els ganxons eren clarament superiors. Al tercer període es va notar la ja típica davallada. El gruix de les accions ofensives es va desplaçar de l’interior cap a l’exterior, arribant a llançar en 10 minuts el mateix número de triples que en els 20 minuts anteriors. Aquest fet va comportar una inevitable disminució dels punts anotats, que van passar de 23 a 10 (disminució del 56,5%). El període va acabar amb un 10 a 12 advers (global positiu 56-41). Els últims deu minuts el partit es va acabar d’encarrilar. Els locals no es van deixar dominar i, tranquil•lament, van adormir al partit. El resultat final va ser de 70 a 50. Si bé és cert que el resultat podria haver sigut més ajustat, tampoc resultava necessari. El partit va resultar molt còmode i fins i tot es va poder gaudir d’un ambient més distès de l’habitual. Partits com aquests són necessaris, sobretot en competicions tan exigents com la que s’està disputant.
Anotadors: Pol (6),  Rubio (12),  Lluis (19),  Muñoz (1),  David (5),  Víctor (4),  Guillem (6), Edu (8),  Roger (3), Marc (2), Ferran (2) i Jbilou (2)