1a CATALANA Punt necessari A.D.GUÍXOLS, 1 – U.E.A.GRAMENET B, 1

1a CATALANA Punt necessari A.D.GUÍXOLS, 1 – U.E.A.GRAMENET B, 1

Segons Informa Tribuna Ganxona El Guíxols va empatar a un contra la Gramenet B en un partit que va tenir bastant dominat i que només la falta d´encert de cara a gol no va permetre la victòria.

El partit es presentava complicat, el Guíxols portava 3 partits seguits sense guanyar i la Gramanet era un rival complicat, instal•lat a la part alta de la classificació. A més a més, a les baixes de Pau Menéndez i Pol Ros s’havia de sumar la del porter titular Dani Castilla.

La primera part va ser igualada, amb ocasions per les dues bandes i sense dominador clar del joc. L’ocasió més clara va ser per a la Gramanet, que va enviar un xut al pal. El Guíxols però, no va donar gaire sensació de perill, com ja va sent habitual.

A la segona part, Monràs va donar entrada a Marc Medina, recuperat de la seva lesió, i va canviar una mica a dinàmica del partit. Amb Medina al camp, les jugades tenien més idea i el joc estava més definit. Les ocasions van començar a arribar i es va crear sensació de perill, però amb poc encert. La Gramanet, en canvi, no va intimidar gens Sergi Andrès, que debutava aquesta temporada a la porteria ganxona. Però en el futbol no hi ha res lògic, i quan més perill estava creant el Guíxols, va arribar el gol dels visitants, en l’única arribada fins al moment. El gol no va fer abaixar els braços als blaugrana, sinó al contrari. Després del gol va ser quan es van veure els minuts amb més arribades del Guíxols: Pedregosa, de cap; Medina, Pau Sala… tots ho provaven, però el gol es resistia. Va ser una jugada a pilota parada, en un córner, quan Pedregosa va rematar de cap. Faltaven poc més de 5 minuts, que no van donar per gaire res més.

Empat a un i cap a casa. El costat positiu, a part de sumar un punt, és la reacció al gol de la Grama. El Guíxols va reaccionar i va saber empatar el partit. També s’ha de destacar el gran treball defensiu dels dos centrals, que estan en un estat de forma espectacular.

El pròxim partit, visita el camp de l’Avià, líder indiscutible de la categoria, dissabte a les 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.