Sant Feliu destí d’una Marató i de la Trailwalker

Sant Feliu destí d’una Marató i de la Trailwalker

Segons Informa Radio Sant Feliu la demarcació de Girona tindrà l’any que ve una altra cursa de la distància reina de l’atletisme, la marató, amb la primera edició de la marató de les vies verdes, el 24 de febrer entre Girona i Sant Feliu., segons que ha informat el Diari de Girona.

La cursa transcorrerà pel tram de la Ruta del Carrilet, que va de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols, que complirà els 42.195 metres reglamentaris, i ofereix també la distància de mitja marató amb la sortida des de Llagostera per recórrer els últims 21 quilòmetres de la Ruta del Carrilet que té el seu punt de sortida a Olot.

La prova s’afegirà a la d’Empúries i a les que es fan en format trail de muntanya, com ara la de les Guilleries, l’Ardenya, la Roses-Cap de Creus o la Puigsacalm Extrem –es va disputar diumenge passat a la Vall d’en Bas, amb victòria per Jordi Serra (CE Saltenc)–; a banda d’altres proves d’ultra resistència més llargues, o la que es fa al centre de Girona en benefici de La marató de TV3.

L’organització de la prova anirà a càrrec de l’empresa Diversport Gestió Esportiva, especialista en organització de curses i activitats esportives, i les inscripcions es podran fer a partir de la setmana que ve des del seu lloc web (el període s’obrirà l’1 de novembre).

Presentació de la Trailwalker

El 20 d’abril, la tercera edició de la marxa Intermón Oxfam Trailwalker a l’Estat es tornarà a fer a les vies verdes, amb final a Sant Feliu, en un recorregut de 100 quilòmetres i amb equips formats per 4 persones.

L’objectiu de la marxa és lluitar contra la pobresa, i cada equip es compromet a aconseguir donatius per donar suport als centenars de projectes que té l’ONG. L’edició del 2013 s’ha presentat al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona i ha comptat amb la presència dels medallistes olímpics i ambaixadors de la prova: Andrea Fuentes, Joel González i Maria Vasco; a més de Juli Pernas, director de la Fundació Barcelona Olímpica, i Francesc Mateu, director general d’Intermón Oxfam a Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.