La Trailwalker 2013 tornarà a ser d’Olot a Sant Feliu de Guíxols

La Trailwalker 2013 tornarà a ser d’Olot a Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa El Punt Avui Per segon any consecutiu, el 2013, la cursa a peu solidària Trailwalker Intermón Oxfam es farà entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. La prova, amb un traçat de 100 km –per la via verda que ressegueix les rutes dels antics carrilets d’Olot a Girona i de Girona a Sant Feliu– tindrà lloc els dies 20 i 21 d’abril. En l’edició del 2012 s’hi van apuntar 1.200 esportistes d’arreu de Catalunya i altres països.

La notícia que Olot repetirà com a punt de sortida de la cèlebre prova solidària va ser rebuda ahir amb satisfacció a l’Ajuntament. “La nit anterior a la sortida d’aquest any es van omplir totes les places hoteleres i es va donar molta vida als restaurants; a més, és una activitat que s’adiu amb el nostre objectiu de fomentar el turisme esportiu”, va declarar ahir el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

La participació en la Trailwalker es fa per equips (un màxim de 300), cadascun dels quals ha d’aportar una quantitat de diners (un mínim de 1.500 euros) que Intermón Oxfam destina a un projecte de cooperació en algun lloc del Tercer Món. Aquest any es van recaptar 641.000 euros, que es van destinar preferentment a la construcció de pous d’aigua a Etiòpia i, segons anuncia l’ONG al lloc web de la prova, els diners del 2013 serviran sobretot per pal·liar la sequera del Sahel (sud del Sàhara).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.