COPA GIRONA Bon resultat per a la tornada MALGRAT, 3 – CFS SANT FELIU, 4

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va començar la Copa Girona amb bon peu. El torneig que enfronta els vuit millors equips de la categoria i rivals de major nivell es va començar a disputar aquest dissabte.

La primera part va començar malament, amb un rival que pressionava i que feia incòmode el joc dels verds. Així, als dos minuts, gol local i tocava remuntar. Els ganxons s’ho van agafar seriosament i en uns bons minuts van donar la volta al mitjó. Primer Jose en un bon xut en jugada de córner i després Sami en un u contra u posaven l’1-2 al marcador. L’equip no en tenia prou i volia un marge més gran al marcador, després d’algunes oportunitats Carles feia l’1-3 resolent molt bé una assistència de David Mayo. I a tres pel final feia el gol del partit, un xut de “volea” amb la cama esquerra que es va esquitllar per l’escaire local. La primera part va acabar sense patiments i amb bones sensacions.
La segona part no va ser bona. La renda de tres gols, que era boníssima per la tornada, va passar a ser d’un gol en cinc mals minuts. L’equip ho va intentar, però durant la segona part va faltar encert a porteria i intensitat. Potser amb més gent de banqueta s’hagués pogut aguantar millor, però no va poder ser.
En definitiva, el proper dissabte 9-6-2012 a les 18h es resol l’eliminatòria a Sant Feliu. Els verds amb un empat o una victòria estarien classificats. Ara toca recuperar efectius lesionats i anar a per totes per passar l’eliminatòria.