La segona etapa del Costa Brava Xtrem Running comença dissabte a Sant Feliu

La segona etapa del Costa Brava Xtrem Running comença dissabte a Sant Feliu

Segons Informa Tribuna Ganxona Els aficionats a l´esport podeu anar a veure la sortida del segon dia de competició de la Costa Brava Xtrem Running, una prova que consisteix en una cursa que transcorre per tota la Costa Brava, de Blanes fins a Portbou. Majoritàriament passa per camins GR92, i neix amb l´objectiu de donar als participants una vivència irrepetible. Es fa, doncs, un esport apassionant, combinat amb esperit de superació i sacrifici, que, durant uns dies, els permet sentir-se totalment lliures.

La cursa, que té lloc els dies 18, 19 i 20 de maig, consta de dues modalitats: l´XTREM, que abasta 135 quilòmetres en tres dies, i la Selva Marítima, 25 qm en un sol dia.
La sortida té lloc a la zona que va de la Roca de Sa Palomera fins al Passeig Marítim de Blanes el 18 de maig a les 14h. El segon dia és a Sant Feliu on s´inicia la cursa. Concretament al Passeig del Mar, a les 9 del matí. En aquest cas es fa fins a Torroella de Montgrí. L´endemà, la línia d´arribada és a Portbou.
Per tant, tothom que vulgui podrpa anar a donar ànims en la sortida dels corredors al Passeig!
En paral.lel, al pati de l´Ajuntament se celebra del 14 al 20 de maig una exposició de fotografies sobre l´Xtrem Running Costa Brava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.