3a CATALANA Derrota injusta LLAGOSTERA B, 3 – VILARTAGUES CF, 2

Segons Informa Tribuna Ganxona Tot i el resultat advers, el Vilartagues va ser mereixedor de la victòria, sobretot a la primera part, en la qual va dominar el joc i lluitar totes les pilotes. Ben aviat, al minut 10, Gironès avançava els visitants en una gran jugada. Poc després, al minut 20, ell mateix feia el 0-2 de penal, però en una jugada desafortunada al minut 35, el filial del Llagostera retallava distàncies gairebé en l’unica ocasió de la primera meitat.

La segona part va ser més igualada, ja que els ganxons varen baixar l’intensitat, agafant més protagonisme el Llagostera B en el joc. En dos errors als minuts 55 i 67, el Llagostera va capgirar el marcador amb una gran efectivitat. Tot i això, el Vilartagues no li va donar l’esquena al partit i va seguir lluitant fins el final per intentar esgarrapar algun punt, però no va poder ser i es va arribar amb el 3-2 al final del matx.