PREFERENT CATALANA Continua la ratxa triomfal CFS SANT FELIU, 8 – PYMES, 1

Segons Informa Tribuna Ganxona No va ser el millor partit de la temporada, però aquest cop les ocasions van entrar. Una victòria més en la segona volta, deu en onze partits i el tercer lloc de la classificació s’aconsegueix per primer cop a falta de cinc jornades.

Tot i que el rival era el penúltim classificat i va venir amb moltes baixes,  els ganxons no van sortir prou endollats en el joc. Els primers minuts van de ser de domini visitant i van causar alguns moments de desconcert en els locals. El joc no era fluid, la pilota es movia molt lentament i això perjudicava molt els de verd que no es sentien còmodes. Tot i això, a set minuts pel final Àlex feia l’1-0 en una contra ben portada per David Mayo, i poc després, David Rodríguez feia el 2-0 a porteria buida aprofitant un rebot. La primera part va acabar amb el 2-0, però potser no va ser el resultat més just degut al que es va veure a la pista.

A la segona part, amb un rival més cansat, els ganxons no van desaprofitar l’ocasió per sentenciar i tenir un partit tranquil. Primer Iván amb un fort xut i després Dani gràcies a un rebot al pal posaven el 4-0 que feia inútil la reacció rival. Els ganxons manaven en el joc i les ocasions es succeïen, Iván feia el seu doblet amb el 5-0, i el 6-0 va venir en una magnífica combinació al primer toc entre el mateix Iván i Dani, que finalment aquest va culminar amb un xut creuat. El 7-0 el va marcar Jose a passada de Darío i el 8-1 definitiu David Rodríguez finalitzant un cop més un contraatac.

Així doncs, segona part còmode per repartir minuts, generar i fer ocasions de gol i per no parar l’espectacular ratxa, que esperem que el proper diumenge continuï.