1a CATALANA Contraatac mortal per una “tova” històrica C.D.MONTCADA, 2 – A.D.GUÍXOLS, 7

Segons Informa Tribuna Ganxona El Guíxols va golejar àmpliament un rival directe en la lluita per la salvació de la  categoria. L´efectivitat dels homes de Monràs va ser tan brillant que en la segona part van poder fer 5 gols i establir un resultat poc normal de 2-7. Amb el 0-0 en el marcador, el porter ganxó, Arribas, va ser clau per desbaratar dues ocasions clares dels davanters locals. Tot i retallar distàncies el Montcada i jugar amb un home menys en els últims minuts, la inspiració dels atacants del Guíxols no va cessar. La victòria permet els de Sant Feliu sortir del descens directe.En els primers compassos, el partit fou igualat. Però en el minut 19 el Guíxols va aconseguir marcar el 0 a 1 en una errada en la sortida de Plancheria, gràcies a Peque. En el minut 26, un altre rebuig defensiu dels visitants va servir per marcar el 0 a 2 amb un gol de vaselina de Peque. El Montcada tenia més possessió, però el Guíxols aprofitava per  sortir ràpidament al contraatac per matar els verd-i-blancs.En la segona part, l´entrenador local va posar més atacants per intentar reconduir la situació. Al minut 48, Quim aconseguia marcar l´1 a 2 i ficava l´equip local de ple en el partit. Però dos minuts més tard, un contraatac guixolenc el va aprofitar Pau Sala per marcar l´1 a 3. Ja li tocava al jove davanter de Sant Feliu. Aquest matiner gol va enfonsar el Montcada, impotent davant els gols que el Guíxols anava marcant aprofitant-se de la defensa de tres del Montcada. I la cosa anava en augment: en el minut 58, Pau Sala feia l´1 a 4. En el minut 66 Nierga feia el cinquè. Els montcadencs volien reaccionar, i en el minut 78 Quim va escurçar distàncies, tot i que el resultat ja era massa ampli. De nou, poc minuts després, el Guíxols va marcar el 2 a 6 al contraatac, per mitjà de Marc Medina. Per últim, un llançament de falta per sota la tanca d´Uri Vila -ja n´ha fet tres de molt semblants- tancava el resultat, fent el 2-7, una derrota molt dolorosa per l´equip local, i una victòria mai vista pels ganxons, que es carreguen de moral per venjar-se del 4-1 de la primera volta contra el Lloret el proper diumenge.