Pas enrere inesperat i perillós del Guíxols contra un rival directe

Segons Informa El Punt Avui Després de dues victòries seguides, el Guíxols tenia una molt bona oportunitat de marcar terreny respecte a la zona de descens, però li va sortir tot a l’inrevés. El conjunt de Sant Feliu va perdre contra un rival directe, el San Lorenzo, que l’avança en la classificació i el torna a deixar en zona de descens.

El partit es va girar en contra dels baixempordanesos des del principi. Van sortir freds i ho van pagar amb el 0-1, una volea de Fidelio que va sorprendre la defensa i va enxampar a contrapeu Carlos. El Guíxols no estava gens fi i va ser incapaç de crear cap ocasió de perill en tota la primera meitat. I per acabar-ho d’adobar, poc abans del descans va arribar la segona galleda d’aigua freda. Rubén va aprofitar una badada col·lectiva i va marcar el 0-2.

El guió del partit no va canviar gaire durant la segona meitat. El conjunt baixempordanès va mirar d’estirar-se una mica, però no va acabar d’estar fi en cap moment. La seva primera rematada entre els tres pals no va arribar fins al minut 62, de Pol Ros, i tampoc va inquietar gaire el porter Òscar. Els minuts passaven i no hi havia manera, fins que un gran xut de Nierga, que va fer entrar la pilota per l’escaire, va donar esperança als locals. Faltaven més de deu minuts, però no hi va haver més perill.