1a CATALANA Guanyen fora mitja lliga després C.F.MOLLET, 0 – A.D.GUÍXOLS, 1

Segons Informa Tribuna Ganxona El Guíxols visitava el camp d´un equip que s´ha passat tota la lliga a les tres primeres posicions i que, a la primera volta, havia causat una grata impressió guanyant al Josep Sunyer i Arxer (0-2). Al camp dels Germans Gonzalvo però, l´equip blaugrana va fer un bon partit en defensa i va guanyar als darrers minuts, gràcies a una canonada d´Uri Vila en servei de falta.El Guíxols va aconseguir la segona victòria consecutiva i el segon triomf a domicili quatre mesos -mitja lliga- després de l´última vegada, que fou al terreny del San Lorenzo (0-1), l´equip que visita Sant Feliu diumenge que ve.
Els tres punts aconseguits al camp del Mollet, tercer classificat, també signifiquen la primera victòria de Ramon Monràs lluny del Josep Suñer i Arxer. Pel que fa al partit, el Guíxols va estar molt sòlid en defensa en un partit en què la igualtat va ser la tònica dominant durant els 90 minuts. Expeditiu en defensa i anul·lant el mig del camp vallesà, a la primera meitat va aconseguir que gairebé no hi hagués jugades de perill. L´única fou ganxona i va ser un llançament de falta de Nierga que va obligar a intervenir amb dificultats Bellés.
La segona part va ser més oberta i vistosa, i per part local Txiqui va enviar una pilota al pal després d´una rematada de cap (53´) i Cañi va fer intervenir Arribas poc més tard. Es veia ben clar que qui marqués guanyaria, i fou l´Ateneu gràcies a un xut ras i ajustat al pal d´Uri Vila a la sortida d´una falta a la frontal de l´àrea. Un xut del torderenc que permet l´equip ganxó endur-se els tres punts. En la falta que precedia el gol, el defensa va ser expulsat per doble amonestació.