3a CATALANA El Vilartagues respira (C.F.BESCANÓ B, 1 – VILARTAGUES C.F., 2)

3a CATALANA El Vilartagues respira (C.F.BESCANÓ B, 1 – VILARTAGUES C.F., 2)

Segons Informa Tribuna Ganxona Tres punts importants va aconseguir el Vilartagues al camp del Bescanó”B”, situat una posició per sota dels ganxons.

L’inici del matx no va ser gaire favorable per als interessos dels nostres jugadors, que no van sortir gaire ben posicionats al camp i en una contra veien com els locals s’avançaven al marcador. A partir d’aquí el domini del joc va ser per als de Sant Feliu, trenant jugades i creant alguna ocasió de perill i neutralitzant el joc dels locals. Tot i això, el marcador no es va moure més a la primera meitat.
A la represa, el Vilartagues, conscient que l’unic que li servia era la victoria, va començar amb intensitat i seguint amb el domini del partit, creant ocasions de perill que el porter local amb bones intervencions va evitar que es transformessin en gol. Amb el pas dels minuts el Bescanó acusava el desgast fisic i es dedicava a defensar les embestides del Vilartagues que, al minut 73, va aconseguir l’empat amb un xut d’Escobar que el porter local va intentar refusar i es va introduir la pilota a la seva propia porteria. Els últims 15 minuts van seguir amb ocasions dels de Sant Feliu, arribant el gol de la victòria al minut 84 amb una jugada embolicada dins l’àrea bescanonina que va rematar Guerrero. Fins al final del partit no hi va haver temps per més, tot i que el Vilartagues podia haver marcat la sentencia.
Amb aquesta desitjada victòria, el Vilartagues trenca una dinàmica negativa de tres partits sense guanyar i derrota un rival directe.
El proper partit es juga al Municipal de Vilartagues el diumenge 10 a les 16h contra l’Obispado, un altre equip situat per sota els ganxons. Amb l’ajuda de tothom el club local espera sumar una altra victoria per seguir escalant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.