El Guíxols agafa aire i enfonsa el Peralada

Segons Informa El Punt Avui El derbi gironí entra el Guíxols i el Peralada arribava en un moment de necessitats per als dos equips. Finalment, el Guíxols va ser el que en va sortir més beneficiat gràcies a la victòria i s’acosta a només un punt de la salvació. Per contra, el Peralada s’enfonsa una mica més a la taula. La màxima igualtat a la part baixa, però, fa que la salvació encara estigui a només tres punts.

El partit es va resoldre per petits detalls, ja que la igualtat entre els dos va ser màxima. Les jugades a pilota aturada i l’encert de Peque van ser la clau per la victòria dels ganxons. En el minut 3, Nierga va treure un córner i Peque va aconseguir rematar molt bé amb un xut creuat i feia pujar l’1-0. Poc després, una altra vegada Peque, rematant una falta, va fer lluir a Buendía (10′).

La primera ocasió clara del Peralada va arribar en el minut 25, quan el porter Carlos va haver d’intervenir després d’una falta llençada per Borja. Malgrat aquesta tímida arribada, ahir era el dia de Peque, que va estar molt encertat davant de porteria. En el minut 32, el davanter ganxó va aconseguir el 2-0 amb una jugada calcada a la del primer gol.

El Peralada hi insisteix

Tot i els dos gols encaixats, els peradalencs van disposar d’una clara ocasió, en el minut 35, de Robert. Carlos, amb una gran aturada, va evitar que els verd i blancs entressin al partit. Després del descans, el Guíxols va saber gestionar l’avantatge de dos gols fent una bona defensa. Els de Ramon Monràs no van fer grans accions ofensives però van assegurar la rereguarda. El Peralada va tenir més presència en atac però no va inquietar la porteria dels locals. El Guíxols s’ha fet fort al Josep Suñer i Arxer, on suma tres victòries consecutives