PREFERENT CATALANA Victòria amb bon joc CFS SANT FELIU, 5 – FS LLAGOSTERA, 2

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va confirmar  amb una victòria a casa les bones sensacions dels partits com a visitant. El partit va ser disputat, però en tot moment sota control dels ganxons.Les coses van començar bé  ja que, als dos minuts, els locals s’avançaven al marcador després que David Mayo marqués a porteria buida gràcies a una passada de Darío.  Els ganxons defensaven a dalt, amb una bona pressió, i això feia molt incòmode el joc al Llagostera. Les ocasions es succeïen però no entraven, fins que a set minuts pel final David Rodríguez marcava de potent xut, 2-0. Amb aquest marcador els verds es van relaxar un xic i van deixar entrar els visitants al matx. Després d’algunes ocasions ben parades per Iván Solés, que tornava a l’equip després de la seva lesió, els ganxons van fer gran l’avantatge amb el 3-0 de Darío a un minut pel final.
La segona part no va ser tan bona com la primera, però va ser decisiva per resoldre el partit. Els ganxons no estaven del tot fins amb la pilota i ho van pagar. En deu minuts el Llagostera va retallar la distància i es va posar 3-2. Tot i això la reacció va ser ràpida, ja que després d’una jugada embolicada, Dani feia el 4-2 que donava tranquil•litat als locals. La sentència va arribar quan el partit es jugava en tres contra tres, després de dues expulsions. En una bonica triangulació Darío feia el 5-2 gràcies a una assistència d’Iván, deixant els tres punts assegurats.
Les conclusions, totes positives: l’equip segueix en una línia ascendent de joc i de resultats i això dota de confiança al grup, ara cal seguir així.