1a CATALANA Es fan forts a casa A.D.GUÍXOLS, 2 – C.E. FARNERS, 0

Segons Informa Tribuna Ganxona Victòria vital del Guíxols, que continua l’escalada cap als llocs de salvació, contra el Farners. Els ganxons van desfer-se del Farners amb dos bonics gols de Peque i Uri Vila, el segon després del xut de falta de la foto de Jordi Calvet.Era una tarda gèlida. A les grades, poc ambient, i més per part del Farners que del Guíxols. Però al Guíxols no el va afectar res. Va sortir amb les idees clares i va dominar el partit d’inici a fi.
Davant les baixes d´Arribas i Pedregosa, l’alineació va variar una mica. A la porteria, Sergi Andrés, va realitzar un dels millors partits que se li recorda des que juga al Guíxols.
A la primera part ja es va veure el domini blaugrana. A pocs minuts d’haver començat, Marc Medina va estar a punt de marcar. El Farners també va tenir les seves ocasions, però va ser Peke qui al minut 8 va enviar la pilota al fons de la xarxa en una jugada personal en què es va desfer del seu marcador i va superar amb una vaselina al porter Bartrina.
Es va arribar a la mitja part amb l’1-0 i bones sensacions. El Farners havia intimidat poc la porteria de Sergi Andrés, això sí, amb perill, estavellant dues pilotes al pal.
Al segon temps va continuar el domini de la pilota per part del ganxons, que van aprofitar per allargar l’avantatge i deixar pràcticament sentenciat el partit. L’àrbitre acabava d’anul•lar un gol al Farners per fora de joc, i al contraatac va donar falta a la frontal de l’àrea. Nierga la toca en curt i Uri Vila pica la pilota, que entra a la porteria després de tocar un defensa visitant.
El Farners va intentar atacar als últims minuts, però no va tenir cap tipus d’encert de cara a porteria, i van anar perdent els nervis amb el pas dels minuts. El Guíxols es va quedar amb 10 a falta d’un quart d’hora pel final, a causa de la doble amonestació de Pol Ros. Però això no va fer canviar res al resultat final, i l’equip de Monràs va aconseguir la segona victòria consecutiva a casa, confirmant que lluitarà fins al final per a mantenir-se a Primera Catalana.
Bon partit dels blaugrana que sumen 3 punts més, que no serveixen per sortir de la zona de descens, però que l’apropen més a la zona segura.