PREFERENT CATALANA Victòria amb patiment CÔTE VERMEILLE, 4 – CFS SANT FELIU 5

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va aconseguir una important victòria a terres franceses, amb una bona primera part i amb una segona no gaire lluïda.El partit va començar bé pels ganxons, que van començar dominant el joc amb possessions llargues. Al minut quatre, Dani feia el 0-1 després d’una passada al segon pal de Darío. A partir d’aquí les oportunitats s’anaven succeïnt, però no hi havia manera d’ampliar l’avantatge. El domini era clar, però no es demostrava en el marcador. Els de Sant Feliu van poder ampliar la diferència a dos minuts de la mitja part gràcies a un gol de David Mayo després d’una bona assistència del porter David Solés. Es va arribar al descans amb 0-2 i el partit controlat pels verds.
La segona part va començar fatal pels interessos ganxons. Tota la feina de la primera part es va esfumar en tres minuts, ja que es va passar de guanyar còmodament a perdre per 3-2. Calia reaccionar, i un cop més l’equip ho va fer. Primer Adrià va fer l’empat a 3, en una bona combinació amb Àlex, i poc després David Mayo feia el 3-4 en una paret amb Adrià. Restaven sis minuts i calia conservar l’avantatge. Els francesos pressionaven i en un contraatac no van desaprofitar per fer l’empat a 4. Quedaven quatre minuts i tot estava per decidir. Finalment a tres minuts pel final Darío feia el 4-5 gràcies a un doble penal i donava l’avantatge definitiu als ganxons. Els últims dos minuts van ser de molt patiment, avortant totes les oportunitats del Côte, i defensant amb màxima intensitat.
El millor del partit va ser que la reacció positiva va arribar a temps, però el pitjor les badades que van condemnar als ganxons a remuntar una vegada i una altra.