El Guíxols fa un gol a cada part i s’emporta el duel

Segons Informa El Punt Avui Nou triomf del Guíxols a casa i nova victòria davant d’un equip gironí. El conjunt de Ramon Monràs va superar per 2-0 el Farners en un partit que va controlar en tot moment. Els tres punts serveixen per acostar-se a la salvació però els blaugrana encara ocupen posicions de descens.A la primera meitat, el Guíxols va marxar amb avantatge al marcador però els de la Selva van tenir tres ocasions molt clares per marcar. A la primera, al minut 1, Casagran feia lluir a Sergi Andrés, i en les altres dues el pal va ser el protagonista, ja que altra vegada Casagran (37′) i Marc Casas (38′) van enviar la pilota a la fusta.

Tot i els avisos, qui va treure més rendiment de les ocasions de gol va ser el Guíxols, ja que al minut 10 Peque va aconseguir avançar els locals després de superar Martí Bartrina amb una gran vaselina. Amb el marcador a favor, el Guíxols va dominar l’enfrontament.

A la segona part, els jugadors de Ramon Monràs van seguir tenint el control de la pilota i en cap moment van patir per mantenir l’avantatge. A més, als deu minuts de la represa, Oriol Vila va transformar de manera magistral una falta directa que deixava gairebé sentenciat el partit. El Guíxols encara va disposar d’alguna ocasió més per marcar, com per exemple un bon xut de Pol Ros (60′) o una vaselina de Marc Medina que el defensa Riart va aconseguir treure des de sota dels pals quan la pilota ja entrava.

El Farners només va aconseguir el domini de la pilota a partir de l’expulsió per dobla amonestació de Pol Ros (73′). Tot i això, el domini va ser territorial ja que els homes de Javi Salamero no van inquietar la porteria d’Andrés. El Guíxols queda a dos punts de la salvació, mentre el Farners es manté a la part tranquil·la de la taula.