PREFERENT CATALANA Empat dolorós CFSSANTFELIU 4 – FS. BANYOLES 4

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFSSFG va empatar un partit que tenia guanyat a falta de cinquanta segons per l’acabament. El joc va ser irregular i no va ser suficient per deixar els tres punts a casa.La primera part va començar bé pels ganxons que amb una forta pressió tenien el domini del joc. A partir d’aquí es van començar a generar ocasions i Dani en una bonica jugada individual va fer l’1a0. A partir d’aquest moment els verds no van seguir igual d’intensos. En dos minuts consecutius van encaixar dos gols que van deixar els ànims locals pel terra, 1a2 al final dels primers vint minuts.
La segona part va ser dominada pels dos equips. Els ganxons necessitaven remuntar i es van bolcar sobre la porteria rival, però amb poc encert. Quedaven set minuts quan Iván feia l’empat en un xut de falta 2-2. El partit s’equilibrava, l’equip creia en la victòria, així com l’afició i a falta de tres minuts Darío culminava la remuntada amb el 3a2 de doble penal. Poc va durar l’alegria ja que els de Banyoles empataven gràcies a un error defensiu dels verds, 3a3. L’equip va a anar a per totes i amb porter jugador Iván feia el 4a3 a cinquanta segons pel final. Calia assegurar els punts, però no va poder ser. Potser falta de tensió, d’intensitat, mala sort… la qüestió és que a trenta segons pel final els visitants empataven i deixaven glaçat tot el pavelló, 4a4 i cares de desesperació local.
Les conclusions per una banda positives després de tres jornades sense perdre, però per altra banda negatives ja que la irregularitat en joc i resultats no permet als ganxons créixer a la classificació, cal seguir treballant.