3a CATALANA Segueix la ratxa victoriosa C.B.Sant Feliu, 76 – C.B. Salt, 67

Segons Informa Tribuna Ganxona Es preveia un bon partit, entre un equip molt jove que està tercer a la classificació i amb un molt bon nivell de joc i un equip, el Sant Feliu, que segueix en dinàmica positiva i millorant setmana a setmana.

Els ganxons eren conscients que no seria gens fàcil i que s´hauria de fer un partit molt complet per tal de guanyar els saltencs.
El primer quart no va començar gens bé, amb un parcial de 13-28 que segurament donava la sensació que això no es podria guanyar. Però res més lluny de la realitat, el Sant Feliu un equip ple d´orgull i després d´un parcial de 14-3 al final del segon quart ajusta el marcador al descans amb un 39-38 que posava les coses ajustades.

L´equip sabia que havia hagut de fer un gran esforç per recuperar un mal primer quart i va sortir a la represa amb un bàsquet molt treballat, una bona pressió que endarreria l´atac dels gironins i amb encert en atac aprofitant els bons moments de cada jugador. Al final del tercer quart, 56-45, i poc després, a l´últim quart s´arribava un avantatge de 18 punts (72-54), però en cap moment el Salt va deixar de treballar i va anar retallant distàncies fins el resultat final.

L´entrenador, després del matx, va voler “felicitar l´equip pel bon treball, i a la gent que ha vingut a veure aquest partit, que ha estat molt important per ajudar-nos als mals moments”.
Els propers partits seran molt complicats, amb visita al C.B. Sant Narcís, l´equip haurà de donar el millor de sí mateix per seguir sumant.