3a CATALANA Guanyen merescudament (PONTENC C.D., 1-VILARTAGUES C.F., 2)

Segons Informa Tribuna Ganxona Després  del gran partit de la setmana passada davant el Gironès-Sàbat amb només onze jugadors disponibles, els ganxons van poder recuperar alguns efectius més, formant un total de 14.Conscients de la dificultat del rival, tot i ser el cuer del grup 16 de la tercera catalana, els ganxons des de l’ inici del partit van sortir amb molta intensitat  i amb  les idees molt clares de com s’ havia de jugar en un camp on les dimensions  són molt reduïdes. Així, al minut 25 Castillo va fer pujar el 0-1 al marcador després d´una gran connexió amb Rio.
En contra de com acostuma a ser habitual en aquesta temporada, els de Vilartagues no van relaxar-se en cap instant i van continuar disposant d’ocasions clares de gol que no van saber materialitzar.
A la represa, la mateixa tònica, domini clar pels dels ganxons tot i que seguien sense sentenciar el partit. Al minut 70, després d’un llançament de córner, Borrego va fer pujar el 0-2 al marcador amb un esplèndid cop de cap que semblava sentenciar el matx a favor dels visitants. Malauradament, com sembla habitual en els partits dels de Sant Feliu aquesta temporada, va tocar  patir de valent fins al final, ja que el Pontenc al minut 84 va establir l’ 1 a 2. Passant més de cinc minuts dels 90 reglamentaris, el  col.legiat va decretar el final del partit i merescudament el Vilartagues es va poder emportar els tres punts.
El club espera la ràpida recuperació dels jugadors lesionats: Franquesa, Guerrero, Mundó, Gironès, Patri i David Garcia.
El  pròxim partit del Vilartagues es jugarà el diumenge 5 de febrer a les 16:00 hores, al Municipal de Vilartagues davant el Quatre Vents.