Mariona Càtedra, campiona de Catalunya

Segons Informa El Pun Avui Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) va guanyar el campionat de Catalunya absolut de duatló de muntanya, que es va disputar a Tavèrnoles i sobre un recorregut de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 de BTT i 2500 metres més de cursa a peu. Càtedra va completar el recorregut en 2h06:12, 32 segons menys que la segona classificada, Núria Espinosa (Club Triatló Granollers). En la classificació per equips en categoria femenina, el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses va ser segon, amb Càtedra, De la Cuesta i Bosch. Ever Alejandro (Igualada) es va adjudicar la victòria en categoria masculina, i va superar el campió Francesc Freixer (GE Esteve), segon.