PREFERENT CATALANA A quatre segons de la botzina (CFS SANT FELIU, 3 – PORQUERES CFS, 2)

Segons Informa Tribuna Ganxona El matx es va iniciar amb una dinàmica de joc molt lenta i amb dificultat per part dels locals a l´hora d’elaborar ocasions de perill. Tot i això, van ser els verds els que van obrir el marcador després d’una jugada amb diversos rebots. David  va aconseguir marcar el primer gol de la tarda. La primera part va finalitzar amb moltes ocasions per part dels visitants, i de nou el porter local David Solés va realitzar nombroses intervencions transcendentals que van permetre els ganxons anar al descans amb l’avantatge mínim d´ 1-0.
En la segona part, es va poder gaudir d’una major intensitat per part d’ambdós equips respecte la primera. Als dos minuts de començar la segona part, Darío amb un fort xut des de fora de l’àrea va ampliar l’avantatge local. Dos errors defensius per part dels ganxons van provocar que els visitants empatessin el partit a falta de cinc minuts pel final. Tot i això, els verds no es van conformar amb l’empat i es van posar amb porter-jugador, amb la finalitat de buscar crear més jugades d’atac i amb l’objectiu de trobar el gol. A falta de quatre segons del final, una jugada ben trenada pels locals i amb una finalització d’esperó per part d’Adrià va causar el 3-2 final.
Tot i la dificultat de crear joc per part dels locals, es van aconseguir els tres punts, molt importants per poder seguir escalant posicions a la taula classificatòria i rendibilitzar altres partits que el Sant Feliu va fer un bon joc, però sense el premi d’obtenir els tres punts.