Un penal provoca la sorpresa

Segons Informa El Punt Avui Les ratxes, l’estat de forma i la classificació solen tenir un valor més aviat residual en un derbi, i el duel d’ahir a Sant Feliu ho va tornar a demostrar. El Guíxols hi arribava molt necessitat, després de set jornades sense guanyar, i en una situació ben diferent de la del Palamós, que sumava els partits amb Edu Vílchez a la banqueta (tres) per victòries. Fins ahir, que els palamosins van perdre per un gol de penal de Marc Medina (73′).

El derbi, amb força ambient al Josep Sunyer, va ser equilibrat i va mantenir la incertesa i la tensió fins al final. La primera ocasió va ser del Palamós, amb una falta de Sergi Romero que Carlos va rebutjar (4′). El Guíxols, però, va ser un pèl més incisiu fins al descans, amb un xut de Marc Medina que va aturar Bayona (9′), una falta de Pol Ros amb bona resposta del porter (21′) i, ja al límit del temps, una altra de Marc Medina.

En la segona meitat, no va canviar gaire el panorama. El Guíxols es va mostrar una mica més fi, tot i que Carlos va haver de desviar un xut de Barrera (56′). Va ser poc abans d’una ocasió d’or de Marc Medina, el xut del qual va vorejar el pal dret de la porteria. L’encert que li va faltar, Medina el va tenir en el llançament de penal, que va acabar sent determinant, després que l’àrbitre sancionés unes mans de Marc Vila (73′). Amb l’1-0, el Palamós va anar a buscar l’empat i va obligar el porter Carlos a fer dues bones intervencions per desviar els xuts de Revert i Barrera. Amb el partit trencat, Bayona va desviar un xut de Pau Sala.