PREFERENT CATALANA Gran porter, victòria segura (JOVES DE VIDRERES, 2 – CFS SANT FELIU, 6)

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va guanyar a Vidreres, una de les pistes més dures de la categoria. L’actuació del porter palamosí David Solés va ser determinant, una gran actuació que va fer inútils els intents locals, que unida una gran efectivitat ganxona van ser la combinació perfecta per guanyar els tres punts.El partit va començar amb un Sant Feliu valent, pressionant la sortida de pilota del rival i generant ocasions. En un contraatac portat per Darío, Carles feia el primer de la tarda (0-1). A partir d’aquí, una forta defensa i un gran treball feien errar les ocasions locals. David Novi feia el 0-2 a passada de Carles en un  altre contraatac i el mateix Carles en jugada d’estratègia feia el 0-3 quan quedaven set minuts. El Vidreres ho intentava, però David Solés tot ho aturava i, a més, en una badada local Iván feia el 0-4. Un pal i alguna ocasió clara podien haver augmentat encara més la diferència al descans.
La segona part no podia començar millor: als dos minuts, Carles feia el 0-5 d’un fort xut i tancava així el seu hat-trick. A partir d’aquí, el Vidreres va augmentar la seva duresa i ho intentava de totes les maneres. Els ganxons aguantaven els cops i movien bé la pilota per controlar el partit. A cinc pel final els de la Selva feien l’1-5, però sense esperances de remuntar. Dani feia l’1-6 de camp a camp aprofitant el porter jugador rival i sentenciava el matx. Un penal estrany posava el definitiu 2-6 i posava fi al partit.
Les conclusions, molt i molt positives, ja que tothom va oferir el seu esforç i compromís. Un per un, els jugadors i tècnics van treballar per l’equip i això es va traduir en la victòria. Ara no val a afluixar.