PREFERENT CATALANA Injusta derrota contra el líder (FS SANT JULIÀ, 3 – C.F.S.SANT FELIU, 2)

Segons Informa Tribuna Ganxona El Sant Feliu va perdre a la pista del líder d’una manera immerescuda. Sens dubte que els ganxons, per ocasions i per jo,c mereixien molt més en la seva sortida a Sant Julià de Ramis.El partit va començar amb una jugada que va definir el matx. Al minut u, jugada d’atac ganxona, amb aturada de porter, aturada sota la línia d’un defensa i finalment xut al pal. Aquesta va ser la tònica dels primers vint minuts, amb múltiples ocasions, i totes aturades d’alguna manera pel porter local. En canvi, el Sant Julià va marcar en una falta als set minuts i poc després en una jugada desafortunada en la qual van aprofitar el xoc de dos jugadors ganxons per marcar a porteria buida. D’aquí al final, xuts i xuts i cap gol.
La segona part va ser renyida, amb més ocasions per ambdues bandes, però amb poc encert. A dotze pel final, per fi, Darío feia el 2-1 amb un xut de punxot. Quan millor estava l’equip, els ganxons van encaixar el 3-1. A partir d’aquí, l’equip va inclinar el camp cap a la porteria contrària, i només Dani, jugant amb porter jugador, va poder reduir distàncies. A part d’això, podríem parlar de l’arbitratge, però ho obviarem.
Les conclusions són positives, ja que el primer partit de l’any, en una de les pistes més difícils, es va saldar amb bona actitud, bon joc i amb compromís. L’única errada va ser la falta d’encert, però ja entraran un altre dia.