3a CATALANA Victòria, tot i el mal partit (U.A.TOSSA-LLORET, 66 – C.B.SANT FELIU, 71)

Segons Informa Tribuna Ganxona En el primer matx del 2012, els de Sant Feliu arribaven a Lloret sabent que eren superiors als locals, i els selvatans, esperant un bon equip. En pocs minuts, però, es va demostrar que al bàsquet, per sort, hi intervenen molts factors.Els de la Selva van sortir molt concentrats i, de bon començament, van deixar ben clar que no ho posarien gens fàcil. La falta d´encert en el llançament i molts errors propis de pretemporada s´anaven veient durant el primer quart. Així ho reflectia el marcador, que acabava amb un 15-12 els primers deu minuts.
El segon quart va seguir el ritme del primer, la diferència va estar en el llançament exterior, en què els ganxons van sumar 5 triples, dels quals 3 de seguits, i van capgirar una mica el marcador, arribant al descans amb un 28 – 35.

Tot i així, el Lloret amb un 20-9 al tercer quart tornava a posar-se per davant i posava les coses difícils a un Sant Feliu tou en defensa i molt desencertat en atac.
Per sort, a l´últim quart l´equip ganxó es va refer i va aixecar un partit que servirà de lliçó de cara al matx contra el LLagostera que, entrenat pel ganxó Jordi Salellas, ho posarà ben difícil.