El Guíxols salva un punt en l’estrena de Monràs

Segons Informa El Punt Avui El Guíxols va aconseguir sumar un punt valuós per les circumstàncies que es van desenvolupar en el partit. L’estrena a la banqueta ganxona de l’entrenador Ramón Monràs, doncs, va ser productiva tot i els impediments, en forma de lesions. En el minut 25, l’Avià es va avançar en el marcador gràcies a Noguera; de seguida, però, un minut més tard, el Guíxols va empatar de nou amb un gol de David Sánchez. Abans del descans, Oriol Vila va ser expulsat rigorosament pel col·legiat i els de Sant Feliu haurien d’afrontar tota la segona part amb un home menys. Viladomat va fer l’1-2, però en els instants finals, els de Monràs van treure les poques forces que tenien per empatar a dos després d’un penal.