1a CATALANA Arriben reforços per la defensa

1a CATALANA Arriben reforços per la defensa

Segons Informa Tribuna Ganxona Sembla que el nou entrenador del Guíxols, Ramon Monràs, va fort en el seu afany de salvar-se. El bisbalenc ha demanat reforços contrastats en defensa, per no encaixar tants gols a la segona volta i la directiva ha contractat un mediàtic: l´exjugador de Gramanet, Barça i Ajax Oleguer Presas, que vol estudiar un màster a la UdG.Oleguer, actualment sense equip, buscava un equip a Catalunya on acabar la seva carrera. “A Espanya no em poden ni veure, per tant tenia dues opcions: seguir a l´estranger o jugar a Catalunya, encara que això signifiqui fer-ho a categories inferiors. A més, de l´estranger només m´agrada Holanda, perquè allà no és delicte cultivar segons quines plantes ecològiques”.
Oleguer, de 32 anys, arriba a Sant Feliu per ocupar un lloc a l´eix de la defensa o al lateral dret i és el primer dels reforços mediàtics que han d´arribar en els propers anys per tal de fer pujar categories a l´equip, ja que l´Ajuntament vol que el Guíxols pugi en uns quants anys a Primera Divisió degut a què la Baronessa Thyssen ha dit que només fa construir museus a ciutats on hi hagin equips de primera (Màlaga i Madrid, per exemple) i aquest ara és l´objectiu de l´Ateneu per les properes temporades.
Oleguer Presas Renom (Sabadell, 1980) és el primer campió d´Europa que jugarà a Sant Feliu. El vallesà  va aconseguir la Champions la temporada 2005-06 amb Frank Rijkaard a la banqueta, en el partit contra l´Arsenal (2-1) a París.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.