Quatre punts en una setmana per passar bones festes

Segons Informa Tribuna Ganxona El Vilartagues, en una setmana, ha sumat quatre punts. Primer va empatar a Vilobí d´Onyar, en un partit suspès per la pluja en el seu dia i jugat durant la jornada de descans, i el passat dissabte l´equip vermell es va imposar al Ca l´Aguidó. Tot plegat, quatre punts per passar unes bones festes.
Dimarts passat els de Sant Feliu van disputar el partit endarrerit per la pluja davant el Vilobí. Els ganxons, des de l’inici del matx van sortir molt concentrats, conscients que sumar una victòria seria molt important per a tal d’ allunyar-se de la zona de descens. Al minut 30,  Guerrero, després de diverses ocasions que el Vilartagues no va saber materialitzar, va fer que els visitants s’avancessin al marcador, i així es va arribar  a la fi de la primera meitat.
A la represa va seguir la mateixa tònica,  els nostres molt ben posicionats tallant qualsevol perill del conjunt local fins aleshores, però com passa sovint al futbol, quan no s´aprofiten les ocasions s´acaba pagant. I així va ser, una vegada més aquesta temporada. Al minut 94 una errada defensiva va permetre fer l’ empat i va impedir que el Vilartagues sumés els tres punts.Després de deixar escapar dos punts a l´últim minut davant el Vilobí, l’equip sabia que era vital sumar per seguir a la zona mitja de la taula i va sortir amb les piles posades, dominant el partit i amb nombroses ocasions de gol i dos xuts a la fusta. Al final de la primera meitat les forces es varen igualar i els visitants van tenir alguna oportunitat.
A la represa els ganxons varen notar l’esforç físic del partit de dimarts, i els va costar més entrar en el partit, cosa que el “Cala”  va aprofitar per tenir una mica més de control. Però al minut 65, Gironès feia l’1-0. A partir d’aquest gol, el Vilartagues va fer un partit molt seriós i ordenat que va permetre arribar al final del partit amb el marcador intacte i sumar els tres punts.
Després d’aquesta victòria el Vilartagues trenca una dinàmica de mala sort i amb una bona imatge va emportar-se una victòria important per seguir sumant.