3a CATALANA Pallissa en el derbi (C.B. SANT FELIU, 77-C.E. PALAMÓS,36)

Segons Informa Tribuna Ganxona Segurament no era el partit que s’esperava d’un derbi entre dos equips molt igualats a la classificació, però va haver-hi molta diferència a la pista i així ho reflexa el marcador.Els ganxons van sortir molt concentrats i en tot moment van portar la iniciativa i el ritme que més convenia, intercanviant defenses que desorientaven els palamosins tota l’estona. Al primer quart, l’equip guixolenc ja portava un important avantatge, però el segon quart, segurament van ser els millors deu minuts de la temporada dels blaugrana, amb una pressió que feia recuperar contínues pilotes i, tot i que els visitants van exercir amb una defensa zonal per posar-ho difícil, l’encert exterior va desmuntar una defensa que a vegades el Sant Feliu no sap contrarestar. El resultat de la mitja part,  41-14, demostrava que sobretot la defensa havia estat bé durant els vint primers minuts.La segona part es va acabar de trencar el partit, un Palamós esfonsat i els de Sant Feliu gaudint i passant-ho bé, però sense perdre la concentració. Així es va arribar al final, i és una bona manera de tancar l’any amb tres victòries consecutives que van col·locant els de David Vilardebó a la part alta de la classificació. Tot i així, seguiran treballant aquest Nadal, per poder començar l’any igual que l’hem acabat.