PREFERENT CATALANA Guanyen a casa abans de Nadal

Segons Informa Radio Sant Feliu El CFS Sant feliu va aconseguir una bona victòria a casa per acabar l’any amb bones sensacions. Els verds van fer una molt bona primera part, que va acabar amb un 6-0, tot i això, una segona part més fluixa va finalitzar amb el 7-4 definitiu.A la primera part els ganxons van sorprendre el rival ja que des d’un bon començament van exercir una forta pressió que va dificultar la sortida de pilota. Poc a poc van arribar les ocasions i David Mayo va obrir el marcador amb un xut llunyà. Poc després Adrià feia el segon en una jugada de falta i Darío marcava el tercer en un jugada de córner. En deu minuts, 3-0. Els ganxons no patien en defensa i es mostraven actius en atac. Gràcies a això van poder ampliar el marcador. Primer David Mayo en combinació amb Robert, després Darío de doble penal i finalment Dani amb un fort xut, posaven el 6-0 a dos minuts pel final dels primers vint minuts. Aquest era el primer partit amb bon joc a casa.
La segona part va deixar mal gust de boca als locals. Els verds van passar de dominadors a dominats i no van exercir una bona pressió. A més, el Sant Pau va sortir a intentar remuntar. Després de reduir distàncies en dues ocasions, fins el 6-2, Sami feia el 7-2 a falta de vuit minuts, que era el gol de la tranquil•litat. Els ganxons es van mostrar més imprecisos de cara a porta i això va fer que patissin una mica a darrere. Finalment, dos gols més del Sant Pau van deixar el 7-4 definitiu.
Les conclusions, positives a la primera part i no tant bones a la segona. Tot i això, l’equip va aconseguir una bona victòria a casa que convenia molt per la moral dels jugadors.  Tothom es va sentir important i ho va demostrar en els minuts que va estar a la pista. Ara toca seguir en la mateixa línia i fer-se forts a casa.