Continuen intractables

Segons Informa El Punt Avui Cinc victòries en els últims cinc partits. Aquest és el balanç amb què tancarà l’any 2011 el Figueres, que a més se situa al capdavant de la primera catalana.El partit contra el Guíxols va començar amb un penal fallat per la Unió en el minut 4. Els locals es van refer ràpidament d’aquest cop, i en el minut 10 Pol va aprofitar una bona passada de Teixi per marcar el primer gol. Després d’aquest gran inici d’enfrontament del Figueres, l’equip dirigit per Arnau Sala va perdre gas.

El Guíxols desperta

Els de Sant Feliu, sense entrenador per la marxa a mitja setmana d’Àngel Camafreita, van reaccionar i van fer treballar el porter Ureña: primer amb un xut fort de Fàbregas i més endavant amb una xilena de Peque que sortia alta per poc (37′). Tot i aquesta reacció, el Guíxols no va poder aconseguir l’empat. Vorejant el final de la primera part, el Figueres va tornar a colpejar marcant el segon, obra de Teixi (45′). La Unió marxava al descans amb la tranquil·litat de saber que el partit estava encarrilat.

En la segona part, el Guíxols va sortir molt fort i decidit a retallar diferències, però va trobar un porter, Ureña, que va estar inspirat durant els 90 minuts. L’enfrontament va entrar en una fase en què un gol local tancaria el partit, mentre que un de visitant deixaria la porta oberta a l’empat. Les accions se succeïen a banda i banda sense encert per a cap dels dos equips. En el tram final, va tornar a aparèixer Teixi per fer el 3-0 i, ara sí, tancar una victòria que els deixa líders. El Guíxols, per la seva banda, entra en descens amb tretze punts i té els deures de buscar un tècnic durant aquestes festes de Nadal.