PREFERENT CATALANA Victòria lluitada

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu  va aconseguir una treballada victòria en una pista difícil i contra un rival que venia en bon moment després de guanyar els dos primers classificats del campionat.Aquest cop el partit va començar bé. Els verds van avançar-se al marcador als tres minuts gràcies a un gol de Sami. Poc després Darío, de falta, feia el 0-2 i donava confiança als ganxons per encarar el partit. Però, a partir d’aquí, i lluny de jugar amb calma, els de Sant Feliu van cedir metres als de la Selva i es van anar tancant a camp propi. El Riudellots arribava una i altra vegada, i tot i la gran actuació de David Solés, aquest no va poder evitar que en quatre minuts els locals aconseguissin l’empat a dos. Els últims minuts de la primera part van ser una mica caòtics però no van tenir conseqüències.
A la segona part, els verds van anar a pel partit. Tot i encaixar el 3-2 només començar, es van sobreposar ràpidament i van donar la volta al matx. Van exercir una forta pressió i van ser efectius de cara a porta. El 3-3 va ser de David Mayo en jugada individual, el 3-4 de Robert després d’una bonica combinació amb Iván i el 3-5 un xut espectacular de Dani que es va esquitllar per l’escaire de la porteria local. Quedaven set minuts i va tocar patir. El Sant Feliu, tancat darrere, buscava les contres per sentenciar, però el Riudellots va retallar distàncies a cinc minuts pel final. Tot i el patiment, Iván feia el 4-6 amb una gran definició i matava el partit.
Les conclusions, totes positives, ja que tothom es va sentir important i ho va demostrar els minuts que va estar a la pista. El joc va ser bo, sobretot a la segona part, amb una gran defensa i contundència atacant.  Ara toca seguir igual i fer-se forts a casa.