El Matxacuca, tercer a la Copa Catalana 2011, organitzarà una important marxa ciclista

El Matxacuca, tercer a la Copa Catalana 2011, organitzarà una important marxa ciclista

Segons Informa Tribuna Ganxona La FEEC (Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya) ja ha fet pública la classificació oficial final de la Copa Catalana 2011. L´AE Matxacuca acaba la temporada a la tercera posició de clubs i un any més torna a estar al podi final del campionat. El guanyador ha estat el Diedre, seguit dels Mountain Runners del Bergadà.Aquesta temporada no s´ha pogut millorar la segona posició de l´any passat, però té especial rellevància si es té en compte el número de corredors participants a cada cursa dels tres equips. Aquest èxit situa l´entitat cristinenca com una de les més importants del panorama català i com l´entitat més important de les comarques gironines dins l´especialitat. A més, consolida l´esforç de tots els seus corredors, acompanyants, directius i patrocinadors, que en només tres anys han aconseguit que el Matxacuca sigui tot un referent i que els seus corredors siguin coneguts per allà on passen.
Els èxits d´aquesta temporada no s´acaben amb la classificació de clubs, ja que en la categoria individual l´AE Matxacuca ha continuat sumant podis. Roberto Sancho, que ha realitzat una temporada molt regular, finalitza la temporada a la tercera posició final absoluta i també tercer a la disputadíssima categoria individual Sènior.  En categoria veterà masculí Josep Labrador, que ha realitzat una molt bona temporada tot i les lesions que no li han permès disputar les darreres curses, ha finalitzat en segona posició, rere Francesc Pont. A més, ha finalitzat a la 11a posició de la classificació absoluta del campionat. I en categoria Màster Femení, Isabel Bielsa finalitza com a guanyadora de la categoria, però s´haurà d´esperar a la decisió de la FEEC ja que cap de les corredores que formen part de la categoria han disputat el mínim de quatre curses per optar a la classificació final.
La resta de corredors han brillat per sí sols, acabant el campionat a les primeres posicions. Dani Cazalla completa la temporada amb una quarta posició final i quart Sènior; Òscar Carrasco ha acabat en sisena posició absoluta i  Sènior en una temporada marcada per les lesions de turmell; Dani de Campo, 21è absolut i 13è Senior en la seva segona temporada, en què ha fet un salt qualitatiu important; Jordi Palet, 22è absolut i 6è Veterà, millorant també la classificació de la temporada passada. I per acabar, Ainara Larrea ha acabat la temporada en 6a posició absoluta i la quarta Sènior femenina.  Podeu consultar totes les classificacions aquí.

D´altra banda, segons ha pogut saber Tribuna Ganxona, la propera primavera l’associació esportiva Matxacuca organitzarà la marxa ciclista Gaum Bike Costa Brava, que tindrà la seva sortida i arribada al km 0 de la via verda de Sant Feliu de Guíxols. La marxa, que constarà d’un recorregut d´entre 150 i 200 quilòmetres, discorrerà per l’entorn natural de les Gavarres i l’Ardenya i comptarà amb el suport de reconegudes marques i entitats esportives així com d’institucions de la zona. Al mateix temps, i paral·lelament a aquesta marxa, l´entitat cristinenca també està treballant en la creació d´uns itineraris estables per a rutes amb BTT per diferents espais de les Gavarres i l´Ardenya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.