Santa Cristina d’Aro acullirà el Campionat de Catalunya de Màsters de Tennis Taula

Santa Cristina d’Aro acullirà el Campionat de Catalunya de Màsters de Tennis Taula

Aquest migdia s’ha realitzat, a la sala de plens del consistori cristinenc, la presentació del Campionat de Catalunya de Tennis Taula que es durà a terme aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, al Pavelló d’Esports de Santa Cristina d’Aro.

La presentació ha anat a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sr. Jordi Paradeda, un representant de la Junta de la Federació Catalana de Tennis Taula, Sr. Francesc Castells, i el president del Club Tennis Taula de Santa Cristina d’Aro, Sr. Francesc Torres.

El campionat de Màsters (Veterans), es farà en format individual i dobles, i acollirà les categories +40, +50, +60, +65, +70 i +75. Comptarà amb la participació de 235 esportistes pertinents a 65 equips d’arreu de Catalunya i, com a dada destacada, augmenta la presència femenina que, dins el total de participants, compta amb 28 dones.

La competició es durà a terme a les instal·lacions del pavelló esportiu de Santa Cristina d’Aro, les quals es van adaptar el darrer trimestre del 2023 per tal de complir amb la normativa d’il·luminació necessària per poder acollir el campionat.

Durant la presentació, el vocal de la Junta de la Federació Catalana de Tennis Taula, Sr. Francesc Castells, ha comentat que “des de la Federació estem molt contents de poder organitzar aquest campionat a Santa Cristina d’Aro”. Segons ha indicat, “tenim aquí un club molt entusiasta i amb moltes ganes de fer coses”. A més, ha destacat que “el bon clima i el territori han fet pujar les inscripcions”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sr. Jordi Paradeda, ha remarcat “la importància de donar visibilitat a un esport minoritari però que cada vegada compta amb més adeptes”. En el cas de Santa Cristina d’Aro, el club local ja compta amb una cinquantena d’associats, sis dels quals participaran al campionat: cinc homes i una dona.

Finalment, el president del Club de Tennis Taula de Santa Cristina d’Aro, Sr. Francesc Torres, ha destacat que està “molt content de que la Federació Catalana de Tennis Taula hagi escollit Santa Cristina d’Aro com a seu del campionat”, ja que el club local es va fundar fa només quatre anys i, per aquest motiu, és tot un orgull que s’hagi comptat amb ells tot i la seva curta trajectòria en aquest esport. Segons ha indicat, “és una gran alegria tant pel nostre club com pel nostre poble”.

Amb l’acollida d’aquest campionat s’espera, per una banda, que l’esport guanyi rellevància a nivell municipal i, per altra banda, que Santa Cristina d’Aro es reconegui com a seu distingida del tennis taula en l’àmbit esportiu català.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.