Jocs esportius escolars de karate de Catalunya

Jocs esportius escolars de karate de Catalunya

Aquest dissabte es van celebrar a la ciutat de Sabadell els Jocs Esportius Escolars de Catalunya de karate organitzats excel·lentment pel consell esportiu de Sabadell, amb la col·laboració del nostre consell, el consell esportiu del Baix Empordà.

Aquests jocs consten de dues jornades de lliga, la primera es va realitzar aquest dissabte dia 16 de març i la següent es portarà a terme durant el mes de maig. La nostra comarca va ser representada per l’escola de karate Dojo Sant Feliu; amb dos esportistes, la Júlia Lacoba i en Sergi Lacoba que van dur a terme un bon campionat amb molt bones sensacions. Els esportistes de 6 i 8 anys van aprendre moltíssim en el tema de la competició. Per la Júlia era la primera experiència i va fer 2 rondes guanyant 3 a 0 en cada una.

Van ser en tot moment acompanyats pels coachs Josep Oriol, que és el sensei del club i per en Sergi Lacoba pare dels nens i antic alumne del Dojo que va fer un molt bon paper de coach.

Des de l’escola han felicitat especialment a aquesta família i al sensei, per la seva gran implicació i el gran treball fet.

Escola de karate DOJO Sant Feliu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.