FUTBOL SALA, PREFERENT CATALANA No hi ha manera

Segons Informa Tribuna Ganxona El CFS Sant Feliu va encaixar la primera derrota de la temporada a casa, en un partit que no va ser bo. Tot i intentar-ho de totes les maneres, els ganxons no van poder protagonitzar una nova remuntada com a locals.La primera part va ser com tot el partit. Els de Sant Feliu no es trobaven còmodes, la pilota no es movia de manera fluïda i el joc no era contundent. Als cinc minuts, el Campllong es va avançar en una contra i això encara va enfonsar més els locals. Durant els vint primers minuts, no es van donar gaire ocasions perilloses ni tampoc un gran domini per part de cap dels dos equips.
A la segona part els ganxons van intentar la reacció. Aprofitant l´empenta del públic, van donar una marxa més al joc i van començar a tenir ocasions clares que no van aprofitar. El Campllong, en una genialitat, feia el 0-2 i enfonsava les esperances locals. Dani va escurçar les distàncies amb un bon xut, i a set minuts del final posava l’equip al partit amb l´1-2. D’aquí fins al final, alguna ocasió més i amb el porter jugador, una pilota al pal. El Campllong va fer l’1-3 a porteria buida.
Les conclusions no són gaire bones, en nou jornades, 4 victòries, 4 derrotes  i 1 empat. Cal trobar la regularitat que fins ara manca. Capítol apart per la gent que gairebé omplia el pavelló i que va marxar decebuda amb la derrota.