El club DOJO Sant Feliu participa al Campionat de Karate de Cervelló 2024

El club DOJO Sant Feliu participa al Campionat de Karate de Cervelló 2024

El passat diumenge dia 21 de gener es va realitzar a la ciutat de Cervelló el campionat de karate de katas Open de Cervelló on el Club de Karate DOJO Sant Feliu va participar amb 5 esportistes, en Sergi Lacoba i la Lea Zapirain tots dos de 8 anys i cinturó blanc-groc, la Iune Zapirain a la categoria juvenil cinturó groc femení, l’Hugo Camacho juvenil masculí cinturó groc i l’Urko zapirain a la categoria veterans cinturó groc masculí, acompanyats de l’Elvis Camacho com a coach del club.

Volem destacar la magnífica competició feta pels esportistes Ganxons aconseguint una copa al campionat, fent katas amb coratge, potència, elegància i molta vivència. Un gran clima, amb molt bona harmonia i complicitat.

Addicionalment, el passat dissabte dia 13 de gener es va dur a terme a Cabestany, França un curs internacional de karate impartit per l’expert mundial Kamel Grairia, expert de la WKF, de l’escola de karate va participar amb 3 esportistes l’Enric Martinez, l’Alan Antonin i en Josep Oriol, gaudint d’un excel·lent seminari de kata i kumite tot compartint un cap de setmana d’aprenentatge, convivència i amistat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.