El Guíxols treballa per equilibrar un gol en el primer minut

Segons Informa El Punt Avui El Guíxols es va haver de conformar amb un punt al camp del Manresa, conjunt que tanca ara la classificació. Els baixempordanesos van crear més ocasions de perill que el rival, però van haver de treballar durant molts minuts a contracorrent, després d’un gol rebut només de començar el partit. Va ser Fran Rubio, de falta, qui va sorprendre Jota, en l’únic xut amb cara i ulls dels locals en el primer període. A l’altra porteria, Cañadas va refusar el xut de Butra (8′) i va enviar a córner una gran rematada de Guille (16′). La insistència del Guíxols va tenir premi després del descans, amb una passada de Marc Medina cap a Peque, que va resoldre (52′). Abans del gol, Jota va estar molt inspirat. I amb l’1-1, el partit es va obrir, però no hi va haver cap més ocasió clara de gol.