Sant Feliu de Guíxols serà punt d’arribada de l’Oxfam Intermón Trailwalker els propers 21 i 22 de maig

Sant Feliu de Guíxols serà punt d’arribada de l’Oxfam Intermón Trailwalker els propers 21 i 22 de maig

Torna el desafiament esportiu més gran del món per equips.
Els propers dies 21 i 22 de maig tindrà lloc a la província de Girona una nova edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker. La prova és un desafiament esportiu en equip (4 marxadors i dues persones de suport) que consisteix a recórrer 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores o 50 quilòmetres en un màxim de 16 hores. Ambdues proves tindran com a punt d’inici el municipi d’Olot que, a través del seu ajuntament, torna a involucrar-se una vegada més en aquest repte esportiu solidari.

Aquest any com a novetat, l’organització ha inclòs 10 quilòmetres en 4 hores per poder gaudir de tota l’experiència amb la família i els amics, ja que no és una cursa de relleus ni cal fer-la corrent, ja que es pot completar caminant. L’important és que els membres de l’equip comencin i acabin junts.

Els equips han d’aconseguir per participar-hi, 500 euros per a la distància de 10 quilòmetres i de 1.500 euros per a la prova de 50 o 100 quilòmetres.

 Amb els fons recaptats, Oxfam Intermón realitzarà projectes a l’Àfrica i l’Amèrica Llatina per garantir l’accés a l’aigua potable a les poblacions més vulnerables, afectades per sequeres, tornados o inundacions, cada cop més recurrents a causa de l’emergència climàtica.

D’altra banda, aquest any el Trailwalker comptarà amb Edurne Pasaban com a nova ambaixadora d’aquest esdeveniment esportiu. L’alpinista i la primera dona a tot el món a aconseguir coronar els 14 vuitmils serà la impulsora d’aquesta edició contra la crisi climàtica. Pasaban presenta aquesta nova edició en un vídeo on explica els motius per participar en aquest repte esportiu i solidari.

Participar en aquest repte esportiu suposa formar part d’una cosa gran, ja que és una experiència única i inoblidable. Les persones que participen al Trailwalker gaudeixen d’un repte esportiu i solidari, superant els seus límits, però, sens dubte, un dels millors motius és saber fins on pot arribar la donació que cada equip realitza.

Les distàncies i les sortides s’efectuen des de punts diferenciats i seran les següents:

• 100 KM: sortida dissabte 21 de maig, d’Olot a Sant Feliu de Guíxols. 

• 50 KM: sortida dissabte 21 de maig, d’Olot a Girona.

• 10 KM: sortida diumenge 22 de maig, de Santa Cristina d’Aro a Sant Feliu de Guíxols.

Tota la informació detallada a la web del Oxfam Intermón Trailwalker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.