Jocs esportius escolars de Catalunya

Jocs esportius escolars de Catalunya

Aquest passat dissabte dia 19 de març a la ciutat de Sabadell al pavelló nord, d’aquesta ciutat es va realitzar la primera jornada dels jocs esportius en la modalitat de karate, els jocs són una lliga de karate, aquest any per culpa de la pandèmia organitzats en dues jornades.

Els clubs CK CRISTINENC i el C.E. DOJO ST.FELIU hi van anar com a la selecció del consell esportiu del Baix Empordà. Amb 8 competidors.
1. Izam Carpio en kata
2. Maria Andua kata i kumite.
3. Hugo Camacho kata.
4. Neo Mulas kata.
5. Noah Aviles kata.
6. Isil Aviles kata i kumite.
7. Moha Baharoui kata i kumite.
8. Rim Ahmed kumite.

Tots van dur a terme una gran demostració tècnica i física amb molta valentia i honor, realitzant molt bon joc net i molts bons resultats.
Tenint moltes possibilitats de quedar classificats entre els 3 primers tots ells en la gran final del mes de maig, encara que alguns d’ells era el primer cop que competien.
Els resultats destacats de la primera jornada, van ser la María va 3r en kumite, en Noah segon en kata, l’Isil 1r en kumite, en Moha 1r en kata i 1r en kumite, la Rim 1a en kumite.
Des de els clubs els felicitem molt a tots ells per la gran pinya, el gran treball en equip i el bon ambient amb molta energia positiva que transmeten tots ells.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.